Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 ADAP-MOT – adapelektrik
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-MOT

UNI EN 12845 NORMA STARTER PER MOTOR POMPA PER GRUPET ANTI-ZJARR

(NE PERPUTHJE ME UNI 10779 NORMS)

 

topographic electronic board

Pershkrimi

Kasete metalike IP55, dimension i pershtatshem
Celes bipolar per nderprerje rryme me madhesi te pershtatshme
Skeda elektronike e programuarper kontrollin e motopompes CMA sic percaktohet ne lidhje
Treguesit e alarmit ne skeden elektronike dhe ne display
Man - 0 - key celes
N°2 Karikues12V qe kontrollon mikrokontrolloret e transformatorit 230V-14V
Kontrolli i baterise ne skeden elektronike
Siguresa mbrojtese
Shpejtesia e xhirove te motorrit digjitale
N ° 2 Leshues fuqie
Differential magnetothermal for engine oil heater
Alarmi tipi "A" dhe tipi "B"
Kabulli dhe terminalet
Deklarata e konformitetit
Skema elektrike
Voltazhi 230V (F + N) 50 - 60Hz
Grafikat mund te jene te personalizuara sipas porosise suaj.

 

Kodi Fuqia ne 400V Permasat (mm)
MOT11000 HP-5,5-150    KW-4-110 600x400x200