sqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
sqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

Aksesorë dhe pjesë rezervë

TRANSDUES PRESION

KODI : AR-0001

4-20ma/ 0 – 16 Bar

PROTECTION RELAY AGAINST LACK OF PHASE AND INCORRECT SEQUENCE OF PHASE

KODI : AR-0004

BORDI ELEKTRONIK PËR MODELET "AEDM DHE AEDM1D" PËR PANELE ELEKTRIKE

Codice : AR-0007

BORDI ELEKTRONIK PËR MODELET "AEDT2P DHE AEDT2D" PËR PANELE ELEKTRIKE

Codice : AR-0010

NGARKUESIN E BATERIVE PER MOTOR DIESEL 230V-12V

Codice : AR-0013

AMPERMETER

KODI : AR-0002

RREGULLATOR NXEHTESIE

KODI : AR-0005

TRASFORMATORE

KODI : AR-0008

400V – 230V / 12V – 24V

VONUES KOHE NISJE

KODI : AR-0011

BORDI ELEKTRONIK PËR MODELET "AEDT DHE AEDT1D" PËR PANELE ELEKTRIKE

Codice : AR-0014

KONTROLLI DHE MATJA ELEKTRONIKE MVA

Codice : AR-0016

ORE DITORE

KODI : AR-0003

NDRYSHUES KOMUTATORI PER 2 MOTORE

KODI : AR-0006

ALARM AKUSTIK DHE VISUAL

KODI : AR-0009

BORDI ELEKTRONIK PËR MODELET "AEDM2P DHE AEDM2D" PËR PANELE ELEKTRIKE

Codice : AR-0012

NGARKESA E BATERIVE 12VAC/24VDC - 24VAC/24VDC

Codice : AR-0015

Kontaktoni nëse keni nevojë për pajisje shtesë opsionale. Në formë, shkruani qartë kodin e produktit dhe numrin e copave që ju nevojiten.