ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADMDS

STARTERA ELEKTROMEKANIKE MONOFAZE

 

Kodi Fuqia ne 230V Rele termike (A)  Kondensator(mf)
ADMDS00037 HP-0,5 KW-0,37  2,5 – 4  18
ADMDS00055 HP-0,7 KW-0,55  4 – 6,3  20
ADMDS00075 HP-1 KW-0.75  5,5 – 8  30
ADMDS00110 HP-1,5 KW-1,1  9 – 13  40
ADMDS00150 HP-2 KW-1,5  9 – 13  50
ADMDS00220 HP-3 KW-2,2  12 – 18  80

 

 

Pershkrimi

Panel elektromekanik
IP 55, PVC kasete plastike me dimensione 240x190x90mm
Kondensator
Leshues dhe rele termike
Celes man-0-aut
Llampe sinjalizuese
Terminale dhe rekorde per kabell
Voltazhi 230V (1P+N) 50 - 60Hz
Deklarata e konformitetit
Skeme elektrike

Aksesore

Rele niveli