ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADT

UNI EN 12845 NORMES STARTERA ELEKTROMEKANIKE TRE FAZE PER POMPEN KRYESORE NE GRUPIN ANTI-ZJARR (NE PERPUTHJE ME UNI 10779 NORMS)

 

topographic electronic board

Pershkrimi

Kasete metalike,IP55,diamension i pershtatshem
Celes i bllokimit te kasetes i kapacitetit te pershtatshem
Transformator 400V / 24V per furnizimin e qarkut,bashke me siguresat mbrojtese
Siguresat baze me madhesi te pershtatshme
Kontaktor me madhesi te pershtatshme
Skeda elektronike model EPM-E sic percaktohet ne lidhje
Transformator amperometrik
Bateri rezerve
Celes 0-1
Kabulli dhe terminalet
Skema elektrike
Deklarata e konformitetit
Voltazhi 400V (3F + N) 50 - 60Hz
Software i kuadrit mund te jete ne gjuhet Italisht-Anglisht-Frengjisht dhe gjuha duhet te zgjidhet ne momentin e porosise
Grafikat mund te jene te personalizuara sipas

 

Kodi Fuqia ne 400V Permasat (mm)
ADT00750 HP-10    KW-7,5  500x400x200
ADT01100 HP-15 KW-11  500x400x200