ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ATSS

SOFT-STARTER

 

Kodi Fuqia ne 400V

Permasat (mm)

ATSS00750 HP-10 KW-7,5 500x400x200
ATSS01100 HP-15 KW-11 600x400x200
ATSS01300 HP-17,5 KW-13 600x400x200
ATSS01500 HP-20 KW-15 600x400x200
ATSS01850 HP-25 KW-18,5 700x500x250
ATSS02200 HP-30 KW-22 700x500x250
ATSS02600 HP-35 KW-26 700x500x250
ATSS03000 HP-40 KW-30 800x600x250
ATSS03700 HP-50 KW-37 800x600x250
ATSS04500 HP-60 KW-45 1000x800x300
ATSS05500 HP-75 KW-55 1000x800x300
ATSS07500 HP-100 KW-75 1200x800x300
ATSS09000 HP-125 KW-90 1400x800x400
ATSS11000 HP-150 KW-110
ATSS13200 HP-180 KW-132
ATSS15000 HP-200 KW-150
ATSS18500 HP-250 KW-185
ATSS22000 HP-300 KW-220
ATSS26400 HP-350 KW-265
ATSS30000 HP-400 KW-300

 

 

Pershkrimi

IP55 kasete metalike
Celes per nderprerje rryme me siguresa
Ampermeter
Voltmeter
Trasformator per qarkun ndihmes 400/24V
Siguresa per qarkun ndihmes
Soft-starteri dhe programacioni
Leshues by-pass
Celes man-0-aut
Pulsant Start - stop
Llampe sinjalizuese ON
Llampe sinjalizuese OFF
Ventilator për ventilim të detyruar
Terminale
Voltazhi 400V (3P) 50 - 60 Hz
Deklarata e konformitetit
Skeme elektrike
Manual perdorimi

Aksesore

Rele niveli
Kohemates per rikthim rryme
Rele kontroll faze
Kohemates i perditshem ose javor
Numerues-oresh

Produkte të ngjashme