ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADMDB

STARTERA ELEKTROMEKANIKE MONOFAZE

 

Kodi Fuqia ne 230V Mbrojtia termike (A) Kondensator (mf)
ADMDB00037 HP-0,5 KW-0,37 2,5 – 4 18
ADMDB00055 HP-0,7 KW-0,55 4 – 6,3 20
ADMDB00075 HP-1 KW-0.75 5,5 – 8 30
ADMDB00110 HP-1,5 KW-1,1 9 – 13 40
ADMDB00150 HP-2 KW-1,5 9 – 13 50
ADMDB00220 HP-3 KW-2,2 12 – 18 80

 

 

Pershkrimi

Panel elektromekanik
IP 55, PVC kasete plastike, dimensione 380x200x120mm
Celes nderpreje rryme
230V/24V transformator qarku
Ampermeter
Voltmeter
Baze per siguresa
Siguresa per qarkun ndihmes
Leshues dhe rele termike
Celes Man - 0 - Aut
Pulsant ON dhe OFF
Kondensator
Llampe sinjalizuese ON
Llampe sinjalizuese bllok termik
Terminale dhe rekorde per kabell
Voltazhi 230V (1P+N) 50 - 60 Hz
Deklarata e Konformitetit
Skeme elektrike

Aksesore

Rele niveli
Timer rikthim rryme
Kondensator dopio start