ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADMA

STARTERA ELEKTROMEKANIKE MONOFAZE

 

Kodi Fuqia 230V Mbrojtia termike (A)

 Kondensator (mf)

ADMA00037 HP-0,5    KW-0,37  4  18
ADMA00055 HP-0,7 KW-0,55  6  20
ADMA00075 HP-1    KW-0.75  8  30
ADMA00110 HP-1,5    KW-1,1  11  40
ADMA00150 HP-2   KW-1,5  13  50
ADMA00220 HP-3  KW-2,2  18  80

 

 

Pershkrimi

Panel elektromekanik
IP 55, PVC kasete plastike me dimensione 240x190x90mm
Kondensator
Celes termik
Celes 0/1
Llampe sinjalizuese
Terminale dhe rekorde per kabell
Voltazhi 230V (1P+N) 50 - 60Hz