ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

SISTEMI I TELEKONTROLLIT

Pershkrimi i panelit me prekje

Paneli i operatorit seri IE projektuar rreth procesorëve të fuqishëm Cortex A8 600MHz që lejojnë performancë të lartë edhe në menaxhimin e projekteve shumë komplekse. Interfejsiteti sigurohet nga pranimi serik i dy porteve të komunikimit serial (RS232 / 485), njëri prej të cilave mund të konfigurohet me protokoll MPI dhe me portin Ethernet përmes të cilit është e mundur të mbështesë të gjitha protokollet industriale më të përhapura Ethernet. Në të gjitha panelet e iE-së ka gjithashtu gjithmonë një ose dy porta USB. Ndërfaqja grafike është krejtësisht e konfigurueshme përmes platformës së dizajnit EasybuilderPro, një redaktor i fuqishëm me vegla zhvillimi të avancuar dhe një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive të përdoruesit.
Hapësira e zgjatur e memories flash të mikroprocesorit lejon ruajtjen e faqeve grafike, ndërfaqen e operatorit dhe programin PLC.
Terminalet e operatorit seri iE mund të kombinohen me kontrollet ELAP Nexus Box dhe Vega Box PLC për të zhvilluar sisteme të kontrollit të artikuluar.
TIPARET TEKNIKE
• Rezolucion me rezolucion të lartë 16.2M TFT – LED i ndriçuar
• 7 “ekran
• CORTEX A8 procesor 600MHz
• 128 MB memorie RAM
• 128 MB memorie flash
• Portat e komunikimit serial RS232 / RS485
• Port Ethernet
• Portë USB

Zhvillimi I Software

Kompania jone prodhon software PLC per automatizimin e impianteve te cilat mbulohen nga kuadrot egzistues elektrike,te cilet kryejne funksione te ndryshme:

-Kontrollin

-HMI–touch screen/paneli operator

Ne perdorim PLC te markes SIEMENS dhe garantojme konsulence,teste teknike dhe permiresimin ne varesi te klientit.Hapi per te bere te mundur sherbimin si ne Itali ashtu edhe jashte saj behet e mundur nga dhenia e nje dokumenti te detajuar me ane te letrave ose elektronikes.

Sistemet e kontrollit

Prodhojme software mbikqyrjeje per kontrollin dhe menaxhimin e procesece produktive permes perdorimit te PLC/ ose PC industriale qe lejojne monitorimin , arkivimin, analizen dhe printimin e te dhenave perms touch screen dhe grafikes se panelit.

HMI – touch screen/paneli operator

Bejme perdorim te gjere te produkteve HMI(Human Machine Interface) personalizojme dhe realizojme ne varesi te klienteve grafikat e panelit te impiantit permes se ciles ne garantojme menaxhimin,kontrollin dhe diasgnostifikimin e te gjithe impiantit ose makinerise.

Sistemet e kontrollit per nderprerjet mikro

Ne bejme realizimin automatik te sistemit per te rregulluar cdo nderprerje-mikro ne energjine elektrike,sepse nderprerjet jane shkak per joproduktivitetin dhe joefikasitetin e produrti.Fale iniciativave per te analizuar defektet ne energji ne mundemi te identifikojme joefikasitetin dhe mund te vijme me alternativa te tjera, perfshire ne menyren finanziare.

Impiantet e kerkuara

Ne jemi te specializuar ne ndertimin e kuadrove elektrike mbi bazen e projekteve te personalizuara,duke ndjekur klientin nga problemi qe ka duke i dhene atij zgjidhjet e mundshme te cilat jane me te mira edhe per firmen e tyre.Tekniket tone jane te kualifikuar edhe per ti ndihmuar klienti ne zgjidhjen e strategjise dhe logjistikes edhe kur ajo eshte komplekse,duke dhene te gjitha njohurite professionale dhe te dokumentuara qe nevojiten per realizimin e impiantit dhe zgjedhjeve te integruara.