Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Kontakte – adapelektrik
ensq
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensq
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

Njihuni me ne

Kompania jonë Adap Elektrik sh.p.k. lindur në Shqipëri nga eksperienca e disa teknikëve italianë  në fushën e paneleve të kontrollit dhe automatizimit industrial, në dizajnimin e elektronikës dhe përvojës në sektorin civil.

Kompania jonë ADAP Elektrik sh.p.k. ofron një shërbim efikas nëpërmjet telefonit ose  direkt në fabrikë. Për më shumë informacion kontaktoni SHBA.

 • Rruga Pal Engjelli Shkoder - Albania
 • NIPT: L46707003P
 • 00355 674705037
 • adapelektrik@gmail.com
 • 0039 3935950591
 • Adap Elektrik Shkoder

Ekipi Ynë

 • Antonio Perrone
 • Administrator dhe Programues Teknik
 • 00355 674705037
 • tecnico@adapelektrik.net
 • 0039 3935950591
 • Italian
 • Zyra e Administratës
 • 00355 676044260
 • amministrazione@adapelektrik.net
 • Italian - English - Albanian
 • Alberto De Paolis
 • Administrator dhe Teknik Elektronik
 • 00355 674468389
 • elettronico@adapelektrik.net
 • 00355 674468389
 • Italian