ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ASTT

UNI EN 12845 NORMES TRE-FAZE STAR-DELTA STARTER PER POMPEN KRYESORE TE GRUPIT ANTI-ZJARR (NE PERPUTHJE ME 10779 NORMS)

 

topographic electronic board

Pershkrimi

Kasete metalike IP55, dimension i pershtatshem
Celes per nderprerje rryme me madhesi te pershtatshme
Transformator 400V / 24V per furnizimin e qarkut,bashke me siguresat mbrojtese
Siguresat baze me madhesi te pershtatshme
Leshues linje me madhesi te pershtatshme
Leshues trekendesh me madhesi te pershtatshme
Skeda elektronike model EPM-E sic percaktohet ne lidhje
Transformator amperometrik
Bateri rezerve
Celes 0-1
Kabulli dhe terminalet
Deklarata e konformitetit
Skema elektrike
Software i kuadrit mund te jete ne gjuhet Italisht-Anglisht-Frengjisht dhe gjuha duhet te zgjidhet ne momentin e porosise
Grafikat mund te jene te personalizuara sipas porosise suaj

 

Kodi Fuqia ne 400V Permasat (mm)
ASTT00750 HP-10    KW-7,5  600x400x200
ASTT01100 HP-15 KW-11  600x400x200
ASTT01300 HP-17,5    KW-13  600x400x200
ASTT01500 HP-20    KW-15  600x400x200
ASTT01850 HP-25    KW-18,5  600x400x200
ASTT02200 HP-30  KW-22  600x400x200
ASTT02600 HP-35   KW-26  700x500x250
ASTT03000 HP-40   KW-30  700x500x250
ASTT03700 HP-50  KW-37  800x600x250
ASTT04500 HP-60 KW-45  800x600x250
ASTT05500 HP-70 KW-55  1000x600x250
ASTT05900 HP-80 KW-59  1000x600x250
ASTT06600 HP-90 KW-66  –
ASTT07500 HP-100 KW-75  –
ASTT09200 HP-125 KW-92  –
ASTT11000 HP-150 KW-110  –
ASTT13200 HP-180 KW-132  –
ASTT15000 HP-200 KW-150  –
ASTT18500 HP-250 KW-185  –
ASTT22000 HP-300 KW-220  –
ASTT26400 HP-350 KW-264  –
ASTT30000 HP-400 KW-300  –