Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Kompania – adapelektrik
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

Kompania

Ne perdorim tekonologjine me te fundit per t’ju sjelle juve cilesine me te mire.

Sherbim efiçent nëpërmjet telefonit ose direkte në terren.

Në territorin e Shqiperisë mbikqyrja behët pothuajse në moment.

Ne Itali dhe shtetet fqinje të Shqiperisë  brenda 24-48 orëve.

Historia jone

Shoqeria jone ADAP Elektrik sh.p.k ka lindur ne Shqiperi nga eksperienca shumevjecare e disa teknikeve italiane ne sektorin e kuadrove, automatizimit industrial dje projektimin e skedave elektronike.

Kompania mbulon te gjiths territorin kombetar dhe krenohet me klientet e saj ne Shqiperi ne te gjiths Italine dhe ne shume vende te tjera ne Europe dhe ne bote.

Gama e gjere e produkteve tona fillon nga kuadrot elektromekanike( metalike, ne PVC ose ne vetroresina) per nisjen direkte te pompave dhe te motorrit ( trifazor ose dy fazor), kuadro elektronik ( dyfazor ose trefazor) per ndezjen e nje ose dy pompave ose me teper pompave me alternime, kuader per ndezjen statike, kuader per ndezje yll/ trekendesh, kuader per ndezjen e inverterit dhe kuader per nisjen e mesme te soft starterit.

Prodhimi jone ka edhe startera te cilet kane aplikacione te vecanta si:

  • impianti i pastrimit te ujrave te ndotura,
  • impiantet e presurimit,
  • impiantet anti zjarr EN 12845- UNI10779 e NFPA20,

cdo tip i kuadrit elektrik per ndezjen e pompave dhe motorrit per distribucionin BT, per telemenaxhimin dhe telekontrollin e impianteve varen direkt nga PLC, mund te jene te projektuar dhe realizuar nga specifikimet e klienteve ose nga projekti i klienteve. Kompania perdor marken kryesore ABB si kontaktoret, bllokuesit etj.

Ndersa per PLC perdorim si marke kryesor Siemens dhe si panel operator Touch-Screen perdorim Weintek.

Kompania jone ADAP Elektrik sh.p.k. ofron asistence eficente me telefon direkt ne impiant. Ne Shqiperi nderhyrja eshte e menjehershme ndersa per Italine dhe vendet fqinje varion nga 24 deri 48 ore.

KATALOGU 2018