ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADMDC

STARTERA ELEKTROMEKANIKE MONOFAZE

 

Kodi Fuqia ne 230V Mbrojtia termike (A) Kondensator (mf)
ADMDC00037 HP-0,5 KW-0,37   2,5 – 4 18
ADMDC00055 HP-0,7 KW-0,55   4 – 6,3 20
ADMDC00075 HP-1 KW-0.75   5,5 – 8 30
ADMDC00110 HP-1,5 KW-1,1   9 – 13 40
ADMDC00150 HP-2 KW-1,5   9 – 13 50
ADMDC00220 HP-3 KW-2,2  12 – 18 80

 

 

Pershkrimi

Panel elektromekanik
IP 55, PVC kasete plastike me dimensione 240x190x90mm
Celes nderprerje rryme
230V/24V transformator qarku
Siguresa per qarkun ndihmes
Baze per mbajtese siguresash
Leshues dhe rele termike
Celes Man - 0 - Aut
Kondensator
Llampa sinjalizuese ON
Llampe sinjalizuese presence rryme
Llampe sinjalizuese bllok termik
Terminale dhe record per kabell
Voltazhi 230V (1P+N) 50 - 60Hz
Deklarata e Konformitetit
Skeme elektrike