Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Kryefaqja – adapelektrik
sq
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
sq
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

Historia Jone

Kompania jonë Adap Elektrik sh.p.k. i lindur në Shqipëri nga eksperienca e disa teknikëve italianë tashmë në fushën e paneleve të kontrollit dhe automatizimit industrial në dizajnimin e elektronikës.

Kompania mbulon të gjithë vendin me rrjetin e vet të shitjeve dhe ka klientë në Shqipëri, Itali dhe në shumë vende të tjera të Evropës dhe të botës.

Gama e produkteve tona, e gjerë, nga panelet elektromekanike (metal, PVC ose tekstil me fije qelqi) me takim të drejtpërdrejtë të pompave dhe motorëve (një dhe trefazor), panelet e kontrollit (një dhe trefazor) dhe me takim me alternim të  një pompë ose dy pompave & panele takmi statik për yll / trekëndor, panele takmi për inverter dhe panelet për të takim me software.

Sektori Tregut

Starter Direkt

Ky lloj takuesi (starter)  është më i thjeshtë midis atyre që përdoren. Motori lidhet me rrjetin dhe takohet me karakteristikat e tij bazë.

INVERTER STARTER

Inverter, ose konvertor i frekuencës, është një pajisje që mund të kontrollojë fillimin e motorit dhe, mbi të gjitha, menaxhimin e motorit.

STARTERA YLLE-TREKENDESH

Ky lloj takuesi (starter)  përdoret në përgjithësi për motorët që kanë çift rrotullues të ulët rezistencë ose që ato fillojnë pa ngarkesë.

STARTERA STATIKE ME IMPEDANCE

Ky lloj nisësja përdoret për çdo lloj motorike dhe përdoret kryesisht për veprimin e pompave të zhytur, sepse është e favorshme përdorimi i vetëm tri kabllove.

STARTERA ME AUTOTRANSFORMATORE

Ky lloj nisësja përdoret për motorët me fuqi mesatare / të lartë. Në fillim, motori ushqehet me tension të reduktuar me anë të autotransformatorit që, në fund të fillimit, përjashtohet nga qarku i ushqimit

SOFT-STARTER

Ky lloj nisësja përdoret për çdo lloj motori, veçanërisht për motorët elektrikë me rrymë të lartë fillestare. Soft – Starter është një kontrollues i tensionit, e bën fillimin e motorit me anë të rritjes progresive të tensionit të ushqimit.

Katalogu

ADAP Elektrik ju ofron një Katalog të plotë të produkteve tona vetëm duke shkarkuar PDF. Çdo gjë që ju nevojitet është e shënuar me specifikat e perkatese që ju ndihmon të zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj. Merrni një konsultim falas për produktin që ju nevojitet nga katalogu 2018 tani.