Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/e/c/adapelektrik.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 ADAP-ADTDCP – adapelektrik
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania
ensqit
00355 674705037 Hen - Pre 07:30 - 18:00 Shtn 7:30-12:00 Rruga Halit Bajraktari Shkoder - Albania

ADAP-ADTDCP

STARTER DIREKT TREFAZE PER NJE POMPE PRESIONI

 

Kodi Fugia ne 400V Mbrojtja termike (A)
ADTDCP0220 HP-3    KW-2,2 5,5 – 8
ADTDCP0300 HP-4    KW-3 9 – 13
ADTDCP0400 HP-5,5    KW-4 9 – 13
ADTDCP0550 HP-7,5    KW-5,5 10 – 16
ADTDCP0750 HP-10    KW-7,5 17 – 25
ADTDCP1100 HP-15  KW-11 21 – 26
ADTDCP1300 HP-17,5   KW-13 25 – 32
ADT1D1500 HP-20   KW-15 30 – 40

 

 

Pershkrimi

Panel elektromekanik
IP 55, kasete plastike PVC, me dimensione 300x220x120mm
Celes per nderpreje rryme
Transformator 230/24V per qarkun ndihmes
Baze mbajtese siguresash
Siguresa per qarkun ndihmes
Leshues dhe rele termike
Kondensator
Llampe sinjalizuese prezence rryme
Llampe sinjalizuese ON
Llampe sinjalizuese OFF
Celes Man - 0 - aut
Terminale dhe klema per kabell
Voltazhi 400V (3P) 50 - 60 Hz
Deklarata e konformitetit
Skeme elektrike